Moldova alternatiivskeene pärl Infected Rain jõuab esmakordselt Eestisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Infected Rain
Infected Rain Foto: promo

20. Novembril annab tuuri «Unbreakable» raames Narvas klubis «Ro-Ro» ainsa kontserdi Ida-Euroopa alternatiivskene pärl – Infected Rain Moldovast.  Õhtut alustab kodumaine speed punk kooslus Cosmo. 

Infected rain ühendab endas stiiliselt klassikalist groove- ja nu-metalit, miksib ekspressiivseid kitarrikäike, elektroonilisi sämpleid ja tundlikke meloodiaid kuuma naissolisti Lena «Scissorhands» võimsa vokaaliga.

Infected Rain on Moldova suurim alternaativskeene tegija, asutatud aastal 2008. 7-aastase karjääri jooksul on bänd andnud välja 2 stuudioalbumit ning viimane nendest, nimega «Embrace Eternity», sai positiivseid arvustusi üle maailma. Infected Rain on tihedalt tuuritanud nii Euroopas kui ka Ukrainas ja Venemaal ning jõudnud esineda ka paljudel suurtel muusikafestivalidel, sealhulgas Red Alert / Metal Heads’ Mission (Ukraina), RockHausen (Moldova), ROUTE68 SUMMERFEST (Rumeenia), FajtFest (Tšehhi), Rockstadt Extreme Fest (Rumeenia) jne. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles