FOX Life’i menusari «Skandaal» naaseb ülipõneva viienda hooajaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Skandaal»
«Skandaal» Foto: Fox Life

Rohkelt auhindu võitnud draamasarja «Skandaal» uus, viies hooaeg esilinastub juba 3. novembril kell 21.00 FOX Life kanalil. 

Sarja looja Shonda Rhimesi sõnul jätkab viies hooaeg sealt, kus neljas pooleli jäi – sarja peaosalisel, maineka kommunikatsioonibüroo juhil Olivia Pope’il on tekkinud suhe Ameerika presidendi Fitzgerald «Fitz» Thomasega, mis vähemalt veel uue hooaja alguses on salajane.

«Skandaal» on üks maailma vaadatumaid telesarju, mis on nomineeritud ja võitnud mitmeid auhindu, teiste hulgas ka Emmy. Teleseriaal räägib endisest USA presidendi meediasuhete nõunikust Olivia Pope’ist, kes kriisijuhina seisab mitmete väljakutsete ees nii töö- kui eraelus. Sari on osaliselt inspireeritud president George W. Bushi endisest meedianõunikust Judy Smith’ist, kes on üks sarja produtsentidest.

Sarja looja Shonda Rhimes on ka selliste menuseriaalide nagu «Grey anatoomia» ning «Kuidas mõrvast puhtalt pääseda» autoriks.

Sari on eetris igal teisipäeval kell 21.00 FOX Life telekanalil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles