Carmen Kass tahab olla modell ka 80-aastasena: teist minusugust ei ole ega tule

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Supermodell Carmen Kass TFW moeshowl
Supermodell Carmen Kass TFW moeshowl Foto: Viktor Burkivski

Läbi aegade kõige kõrgema lennuga Eesti supermodell Carmen Kass on moelavasid vallutanud üle 20 aasta. Aastaid on ta meedia jaoks kättesaamatuks jäänud, kuid nüüd andis oma esimese avameelse intervjuu TV3-le. Muuhulgas räägib Carmen, miks ei saa ükski teine modell enam kunagi tema tasemele ja kuna hakkab ta peret looma.

Carmen Kass on moemaailma Arvo Pärt, ta on legend ja kõige kõrgema lennuga Eesti tippmodell, kes on esindanud mainekaid moebrände üle kogu maailma ning olnud paljude disainerite muusa. Ta on tänase päevani üks vähestest naistest, keda peetakse modellimaailma ikoonideks.

Moelooja Diana Arno tegi ajalugu, kui suutis olla esimene Eesti disainer, kes tippmodelli oma moelavale tõi. Carmen tunnistab, et esmakordselt koheldi Eestis teda sama proffessionaalselt nagu kõikjal mujal. Carmeni sõnul on moeäri nii palju muutunud, et noortel modellidel on võimatu saavutada seda, mis temal õnnestus. 

Vaata lähemalt TV3 videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles