Suure Papa kontserdil rünnaku ohvriks langenud noormees: ma pole tehtu üle uhke

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel nädalal Tartus klubis Illusion räppar Suure Papa kontserdil rünnaku ohvriks langenud noormees kahetseb juhtunut ning otsustas sellest ka muusikut ennast teavitada. Mõlema osapoole nõusolekul avaldame noormeeste vahel aset leidnud kirjavahetuse.

Üritusel räpparit provotseerinud ja sellejärel rünnaku ohvriks sattunud Erlend Saks kirjutas Suurele Papale järgnevalt:

Kõik, mis tol õhtul toimis, oli täielikult ette planeerimata. Ma pole tehtu üle uhke, olen seda öelnud ka oma sõpradele, kes Facebookis juhtunut agressiivselt taunivad. Kriminaalasja mina käima ei lükanud ning endalegi tuli see ehmatusega. Vabandan tehtu pärast ja loodan, et asi ametlikul tasandil väga suureks ei lähe. Kuna tegelen samuti hip-hop muusikaga, siis austan Teid ja teie tegemisi endiselt!

Lugupidamisega,

Erlend

Suure Papa vastus kirjutisele kõlas järgnevalt:

Olenemata asjaoludest ja juhtunust, loodan, et me mõlemad õppisime midagi, sest minagi tunnen, et käitusin sinuga valesti ja kahetsen tehtut. Tahan edaspidi rahus muusikat teha ja loodan, et ka Sul läheb elus edaspidi ainult hästi ja selliseid seiku enam ei kordu. Halba verd meie vahel ei ole, mõlemad teame, et käitusime valesti. Ja tulevikus naerame selle üle koos. 

Soovin Sulle edu ja tervist elus ja tegemistes!

Nagu näha, on osapooled omavahel leppinud ning ehk saavad mõlemad mehed seda kunagi naerulsui meenutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles