Anu Saagim: Vaidol on ümber justkui kaitsev soomusrüü

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24 Live - Vaido Neigaus
Elu24 peatoimetaja Anu Saagim
Elu24 Live - Vaido Neigaus Elu24 peatoimetaja Anu Saagim Foto: Viktor Burkivski

Vaido keerulisest teekonnast Eesti meelelahutusmaailma tähekeste rivvi rääkiv eluloofilm esilinastub Elu24 online`is 8. novembril.

Filmis räägivad peale Vaido veel laulja manager Jüri Mets, Elu24 peatoimetaja Anu Saagim, lauljatar Elisa Kolk, laulukirjutaja ja helilooja Vahur Valgmaa, Vaido ema ja tema õed.

Foto: Viktor Burkivski

Anu Saagim: Vaido pommitas Elu24 toimetust oma lugudega ise. Lõpuks oli endalgi põnev küpsetada valmis uus staar meie meelelahutusmaailma pisikesse konnatiiki ja vaadata kuidas tühjast tõusnud indiviid lugejate poolt vastu võetakse.

Loomulikult jagunesid inimesed kohe kahte leeri - vihati ja armastati uut tulijat. Paljudele Vaido esimene lugu «Kõigest loobunud» meeldis, kuid enamikule mitte. Aga alati, kui tekib äge diskussioon, siis on selge, et staar on sündinud.

Uudiskünnise aitas loomulikult ületada ka tõik, et panin tema nime liideseks staarmetroseksuaal. See alles rahva käima tõmbaski. Kuid õnneks on Vaidol olnud täiesti ükskõik, kas teda kiidetakse taevani või materdatakse maapõhja. Tal oleks ümber justkui soomusrüü, mis teda halbade inimeste eest kaitseb.

Foto: Viktor Burkivski

Kuna Vaido on Elu24 produkt, siis tunnen loomulikult tema suhtes ka teatuid kohustusi. Kui sa staari sünnitad, siis tuleb sul seda staari ka hoida, teda vahel hellitada ja sa ei saa temasse suhtuda ükskõikselt.

Vaido on Elu24le tohutult palju klikke toonud. Ma hoian neid inimesi, kes on - olgem ausad - mulle kasulikud, aga nad on mulle ka väga armsad!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles