Eesti suurim gospelkontsert «Valge Gospel» tuleb taas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valge Gospel
Valge Gospel Foto: Jan Lepamaa

Vaid ühel õhtul sel aastal saab Saku Suurhallist suurejooneline gospelkontserdi areen. 10. detsember toob publikuni suurejoonelise kontserdi «Valge Gospel», kus astuvad lavale legendaarne WAF-koor ning Eesti armastatuimad lauljad Koit Toome, Tanja Mihhailova, Ott Lepland, Nele-Liis Vaiksoo, Rolf Roosalu, Kaire Vilgats ja Lauri Pihlap. Kontserti juhatab dirigent Anneli Pilpak.

Selle aasta «Valge Gospeli» tunnuseks on suured juubelid. Nimelt on «Valge Gospel» Eesti publiku ees juba viiendat korda, WAF-kool, kust suurejooneline kontsert-show alguse saanud, tähistab aga oma 10. juubelit. Kontserdi peakorraldaja Maikeni sõnul tuuakse juubelite puhul uute hittide kõrval lavale ka läbi aegade parimad lood. «Kindlasti saab laval kuulda WAF-koori ja Ott Leplandi esituses kõigi südamed võitnud lugu «Vana vaksal», samuti tasub oodata lugu «O Holy Night» Rolf Roosalu esituses,» rääkis Maiken, kelle sõnul on oodata ka palju üllatusi.

«Uue kuue saavad näiteks mitmete solistide enda hitid,» kergitas Maiken saladuseloori. «Uuendused on kindlasti ka lava-shows, mille lavastajateks on tuntud koreograaf Kristin Pukka ning laulja Lauri Pihlap. Sellelt duolt on kindlasti oodata midagi väga põnevat,» on Maiken kindel. Kontserdi juures mängib olulist rolli ka valgus- ja videoshow, mille aitab ellu viia heli-, valgus-, video- ja lavatehnika firma Event Center. «Mida aga tasub eriti oodata, on Koit Toome esinemine. Nimelt on tema Valge Gospeli laval päris esimest korda ning me oleme selle üle väga rõõmsad, et Koit oma debüüdi lõpuks «Valgel Gospelil» teeb,» sõnas Maiken.

Foto: Jan Lepamaa

Gospelkontsert «Valge Gospel» on alguse saanud laulukoolist WAF, Eesti publiku ette on gospelstiilis muusikaline lavashow varasemalt jõudnud neljal korral: 2006., 2007., 2009. ja 2013. aastal. Erinevates kirikutes ja kontserdisaalides on kokku antud 18 kontserti ning vaatajaid on jagunud juba üle 20 000. «Kontserti on igal aastal saatnud suur menu, eelmisel aastal müüdi piletid välja nii kiiresti, et kõikidele soovijatele enam kohti ei jagunud,»sõnab Maiken ja soovitab huvilistel piletite soetamisega mitte hiljaks jääda.

Kontsert «Valge Gospel» toimub Saku Suurhallis 10. detsembril algusega kell 19:00. Piletid tulevad müüki 30.10.2015 kell 10.00. Piletid Piletilevi müügikohtades üle Eesti ning internetis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles