Eesti profipoksija Pavel Semjonov sihib Soome modellist kindamehe nägu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti profipoksija Pavel Semjonov sihib modellist kindamehe Timo Laine nägu
Eesti profipoksija Pavel Semjonov sihib modellist kindamehe Timo Laine nägu Foto: MediaMarketing

14. novembril toimub Tallinna Lennusadamas suurejooneline poksiüritus Kolme Maestro Karikatele ehk siis võistlus kolme poksiga tegelenud muusiku auhindadele, kelleks on Eri Klas, Peeter Saul ja Uno Loop. 

Foto: MediaMarketing

Päeva naelaks on  Soome poksikuulsuse Robert Heleniuse ning Venemaa kogenud võitleja Denis Bahhtovi supermatš.

Poksiheitlustes lööb kaasa ka Eesti oma mees ja selleks on meie ainus tiitliga profipoksija, Balti kergekeskkaalu meister Pavel Semjonov, kes on oma karjääri jooksul võitnud 15, kaotanud 4 ning viigistanud kaks matši. Tema vastaseks Lennusadamas on Soome kindamees Timo Laine, kes on 182 sentimeetrit pikk, on endine Soome keskkaalu meister ning tema profikontol on kümme võitu ja kuus kaotust. Timo Lainet ei imetleta vaid poksiringis, ta on tuntud ka kui modell.

Foto: MediaMarketing

Maardust pärit Pavel Semjonov poksiga tegelenud 2009. aastast ning Balti kergekeskkaalu meistri tiitli võitis ta suvisel poksivõistlusel Beach Fight, kus ta alistas punktiarvestuses Mirkko Moisari.

Foto: MediaMarketing

Poksipeol astuvad Pavel Semjonovi ja profipoksi üliraskekaalu suurnime Robert Heleniuse kõrval ringi ka Briti profipoksi kergemate kaalude tõelised tipud James Tennyson ja James Fryers, samuti ka Soome tuntud võitlejad Timo-Juhani Hirvikangas, Timo Laine ja Dayron Lester.

Õhtut juhib kõigi jaoks tuntud laulumees Ivo linna, esineb Ott Lepland ning võitluslikus ja muusikarohkes õhkkonnas leiab kokku aset üheksa poksimatši.

Piletid on müügil Piletilevis! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles