Koolilapsed mängivad koos staaridega Pink Floydi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gustav Adolfi Gümnaasiumi Pink Floyd`i tribuutkontsert 29.05.10
Gustav Adolfi Gümnaasiumi Pink Floyd`i tribuutkontsert 29.05.10 Foto: Konstantin Purask


22. detsembril 2010 on võimalus näha ainulaadset Pink Floydi ainetel valminud kontsert-showd «T.R.I.B.U.T.E – Is There Anybody Out There?». Nokia Kontserdimaja lavale astuvad antud projekti raames Gustav Adolfi Gümnaasiumi noored koos tuntud Eesti staaridega.


Kontserdi raames astub lavale ühtekokku ligi 50 muusikut, nende hulgas mitmed tuntud Eesti staarid nagu Ott Lepland, Riho Sibul, Vaiko Eplik, Gerli Padar, Artur Talvik, Norman Salumäe jt. Ettekandmisele tulevad tuntuimad ja mõjukaimad lood Pink Floyd’i albumitelt «The Wall» ja «Dark Side of the Moon».

«Meie kooli andekad noored on võtnud käsile suurejoonelise projekti, mis tõendab, kuidas need müstilised lood ja legendid mõjutavad ka tänapäeva noori olenemata sellest, et muusika on kirjutatud juba aastakümneid tagasi,» sõnas kooli direktor Hendrik Agur, kes ka ise koos õpilastega lavale astub. 22. detsembri kontserti võib pidada edasiarenduseks möödunud kevadel GAG’i hoovis toimunud kontserdist.

Lisaks kontserdil ettekantavale muusikale, on suurt rõhku pandud ka suurejoonelisele show’le. Projektis tegevad liikmed ning kaasatud abijõud teevad kõik seleks, et tagada külastajatele väärt ning unustamatu elamus. Kontserdist saadava tuluga plaanitakse jõuda lähemale unistusele, soetada kooli jaoks maailmatasemel klaver firmalt Steinway & Sons. Lisaks kutsub kool omaltpoolt kontserdile ka lastekodulapsi, et muuta nendegi jõulud erilisemaks.

22. detsembril Nokia Kontserdimajas toimuvale kontsert-showle tulevad piletid vabamüüki esmaspäeva, 8. novembri hommikul kell 10:00. Pileteid saab osta Ticketpro internetipoest www.ticketpro.ee, Ticketpro kassast Solaris keskusest ning Eesti Kontserdi kassadest üle Eesti, lisaks valitud Eesti Posti kontoritest ning R-Kioskitest.
Ratastoolis külastajale on sissepääs tasuta.
Kontserdi produtsent on Nokia Kontserdimaja koostöös GAG’iga. Syllinäide veidike allpool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles