Daniel Craigil ei ole «Spectre`is» androidnutitelefoni

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Craig «Spectre`i» esilinastusel Mehhiko pealinnas Mexicos
Daniel Craig «Spectre`i» esilinastusel Mehhiko pealinnas Mexicos Foto: SCANPIX

Uus James Bondi film «Spectre» lööb juba maailmas laineid ja on teeninud üüratuid summasid.

Kui eelmises Bondi-filmis «Skyfall» reklaamiti 45 miljoni dollari suuruse lepingu alusel Heinekeni õlut, siis uues filmis hoiduti suurfirmade reklaamimisest, edastab news.com.au.

Kaasa arvatud sellest, et Craigi kehastataval Bondil ei ole androidnutitelefoni, mida pakkusid filmitegijatele ja peaosatäitjale nii Sony kui Samsung.

Sony pakkus selle eest, et Bond kasutaks tema telefoni, viis miljonit dollarit ja selle eest, et Bondist saaks telefoni reklaamnägu veel 18 miljonit dollarit.

Samsung pakkus samamoodi viis miljonit dollarit, kuid reklaamnäoks olemise eest veel 50 miljonit dollarit.

Nii James Bondi mängiv Daniel Craig kui uue filmi «Spectre» režissöör Sam Mendes keeldusid pakkumistest.

Craig ja Mendes arvasid, et see oleks lihtlabane reklaam.

«Sam ja Daniel ei soovinud uude Bondi-filmi Sony telefoni, kuna nad ei pidanud seda sobivaks ega ka parimaks,» teatas filmistuudio Sony Pictures.

Mendes ja Craig suutsid veenda ka produktsioonifirma Eon Production esindajaid, et pakutud nutitelefonid ei ole sobivad.

Sony sai siiski võimaluse teha reklaam oma telefonist Xperia Z5, mida näeb kasutamas Bondi näitlejannat Naomie Harrist, kes kehastab Eve Moneypennyt.

Uues filmis ei ole nutitelefoni näha isegi mitte Q-l, kes varustab Bondi kõige vajalikuga. Küll aga annab ta 007-le Omega Master kella.

Androidnutitelefon Vertu Singnature Touch maksab 6500 dollarit ja seda uues Bondi filmis ei näe, kuid selle eest näeb värskeimat Aston Martinit ja kalleid Tom Fordi ülikondi.

Filmiasjatundjate arvates kujuneb «Spectre`ist» läbi Bondi-filmide ajaloo üks edukamaid, kui mitte kõige edukam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles