«Minu imeline muutumine»: hambutu ja armidega Üllar sai täiesti uue välimuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Minu imeline muutumine»: Üllar
«Minu imeline muutumine»: Üllar Foto: TV3

TV3 saates «Minu imeline muutumine» sai uue välimuse Tartu noormees Üllar, kes häbenes üle kõige oma hambutut naeratust. 

Oma kaunitarist kallimale oli ta läbi häbi kihlasõrmuse juba kinkinud, kuid pulmad olid pidamata, sest sellise naeratusega pulmapilte ei tahtnud kumbki oma lastelastele näidata.

«Tahakski seda oma õnne hoida, et see kuskile ära ei kaoks. Eks tal on ka piinlik, kui mõni sõber küsib, et kellega sa elad või kutsub näiteks kuskile. Mina tema sõpradega ei taha eriti minna. Ma usun, et tal oleks imelik mind tutvustada. Et näed, minu poiss - muidu on täitsa okei, aga siis, kui naeratab... Ma ei taha talle seda ebameeldivust tekitada,» tunnistas mees.

Foto: TV3

Üllari avariist räsitud nägu on suunurgast katki rebenenud lausa kaks korda. Esimene juhtus juba lapsepõlves ja on nüüd pisut halvasti kokku kasvanud.

«Ma kukkusin triikraua otsa. Tol ajal vist ei õmmeldud nii hästi... Teine arm on saadud autoavariis. Juhtus selline rumal lugu, et sõitsin seisvale piimaautole külje pealt sisse. Stange libises mööda kapotti mulle näopiirkonda. See koht oli täielikult läbi lõigatud,» meenutas Üllar seitsme aasta tagust avariid.

Üllar häbenes oma hambutut nägu pruudi ees, kuid häiritud oli ka igapäevaelu. «Kasvõi õuna söömine - ei ole nii, et võtad ja hammustad.»

Üllari välimust otsustati saate jooksul muuta just nii, nagu Üllar ja Elisabeth unistasid. Üllarile tehti silmi korrigeeriv operatsioon, ta sai näopiirkonnas olevate armide korrigeerimise, talle tehti põhjalik hambaravi, juureravi, hammaste puhastamine ja suures ulatuses proteesimine. Üllar pidi ka minema trenni, et parandada oma füüsilist vormi.

Foto: TV3

Üllar ja Elisabeth ei mallanud kaks aastat kestnud muutuse lõpuni oodata ja nad abiellusid kohe pärast seda, kui Üllar oli oma hambad korda saanud.

Foto: TV3
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles