Getter Jaani: Eesti Laulu võit on üks mu elu ilusamaid hetki

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Getter Jaani uue albumi «Rockefeller street» esitlus.
Getter Jaani uue albumi «Rockefeller street» esitlus. Foto: Jelena Rudi

Getter Jaani võitis lauluga «Rockefeller Street» Eesti Laulu 2011. aastal. Võistlusel osalemist meenutas ta suure rõõmu ja põnevusega.

«Eesti Lauluga meenub hetkel rõõm, suur rõõm,» ütles Getter Jaani Menule antud intervjuus.

«See oli kindlasti üks ilusamaid hetki ja ma olen nii tänulik, et mul oli võimalus osa saada Eesti Laulust ja Eurovisioonist samuti,» meenutas Getter helgeid mälestusi. «Ma ei olnud varem nii suurt lava näinud ja ma ei olnud ka varem nii suurel laval olnud.» Lauljatar soovitab kindlasti kõigil, kel võimalus, kontserdist mingil moel osa saada.

Foto: WOLFGANG RATTAY/REUTERS

Läbi aastate on muusikule meeldinud paljud Eesti Laulul osalenud lood, kuid kõige südamelähedasemaks on saanud eelmise aasta võidulugu, Elina Borni ja Stig Rästa «Goodbye to Yesterday». «See lugu on terve selle aasta meie kõigiga kaasas käinud, rännanud kõikjal. Stig ja Elina on väga tublit tööd teinud,» ütles ta.

Foto: AFP / Scanpix

Eesti Laulu finaalkontserdi piletimüügini on tänasega jäänud vaid viis päeva, pileteid saab soetada alates 10.11 kell 10.11.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles