Ott Lepland: olin Eesti Laulu võidust kohkunud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laulu finaali proov
Ott Lepland
Eesti Laulu finaali proov Ott Lepland Foto: Jelena Rudi

Muusik Ott Lepland võitis Eesti Laulu võistluse 2012. aastal lauluga “Kuula”. Esimese emotsioonina meenub talle praegu vastutustunde tekkimine, mille Eesti esindamine Eurovisioonil endaga kaasa tõi.

Ott Lepland peab Eesti Laulu siinses muusikamaailmas väga vajalikuks konkursiks. "Tänu sellele saavad uued artistid ja ka juba orbiidil olevad artistid end taaskord tõestada ja Eesti levimuusika saab juurde kindlasti väga palju head muusikat," ütles ta Menule antud intervjuus.

Oma võidupäeva mäletab muusik hästi. "Ma olin alguses natuke kohkunud, kui mu nimi välja hõigati, et kuidas ma nüüd hakkama saan seal Eurovisioonil Eesti esindamisega. Vastutustunde tekkimine oli selline, mis esimese asjana meelde tuleb," avaldas muusik.

Lemmiklauluks peab ta läbi aegade lisaks oma loole ka Urban Symphony "Rändajaid". "Ma kujutan ette, et see laul vokaalselt oleks ka mulle endale sobinud. Mulle Sandra laulumaneer ja Sandra lauljana väga meeldib," märkis Lepland.

Samuti pidas ta üheks aegade tugevamaks Eesti Laulu võitjaks Elina Borni ja Stig Rästa esitatud laulu "Goodbye To Yesterday".

Eesti Laulu finaalkontserdi piletimüügini on jäänud täna täpselt neli päeva, pileteid saab soetada alates 10.11 kell 10.11.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles