Galerii: Polhem PR Estonia esitles jõulu- ja peokollektsioone

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Peagi algava jõuluhooaja puhul esitles käesoleva nädala kolmapäeval Polhem PR Estonia tänavu poodidesse jõudvaid jõulu- ja peokollektsioone. Hotelli Kolm Õde Piano sviidis toimunud üritust väisasid lisaks moe- ja iluajakirjanikele ka mitmed tuntud inimesed. 

Polhem PR Estonia on peamiselt ilu-, moe- ja kodusisustuskaubamärke esindav PR-agentuur ning sellest lähtuvalt esitleti üritusel mitme ilu-, moe- ja kodubrändi tootevalikut.

Foto: Polhem PR Estonia

Väljas olid selliste kaubamärkide peokollektsioonid, nagu Bastion, CHANGE Lingerie, Cortefiel, Halens, Marks and Spencer, Mulberry, New Yorker ja River Island, samuti tutvustati külalistele kvaliteetkohvribrändi Rimowajõulutoonides kohvrivalikut.

Foto: Polhem PR Estonia

Säravaid ilutooteid ning meeleolukat jõulukollektsiooni esitlesid ilumärgid LUSH, Oriflame, Batiste ja Purederm ning eksklusiivparfümeeria butiik Crème de la Crème.

Foto: Polhem PR Estonia

Kodusisustuse poole pealt tekitasid jõulutunde veebipood Perfect Home Eesti ning sisustussalong Astieks Dr. Vranjese ja Lalique’i koduaksessuaaridega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles