Eksklusiivsed fotod: lauljatar Getter Jaani poseeris Balmain x H&Mi glamuursetes rõivastes

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Getter Jaani poseeris Balmain x H&M'i kollektsioonis
Getter Jaani poseeris Balmain x H&M'i kollektsioonis Foto: Meisi Volt

Elu24 reporter ja vabakutseline fotograaf Meisi Volt pildistas blogi Stellariumi jaoks üles lauljatari Getter Jaani, kes poseeris 5.novembril üle maailma müüki tulnud ja Eestis hetkega läbi müüdud BALMAIN X H&M kollektsiooni rõivastes.

"Kui ma esimest korda seda kollektsiooni nägin, jäi silma väga detailiderohke pintsak, mida kandis Kendall Jenner Billboardi muusikaauhindade jagamisel," muljetab populaarne lauljatar Getter Jaani blogile.

Foto: Meisi Volt

Lauljatar kandis Balmain X H&M loomingut ka Tallinn Fashion Weekil. Lisaks poseeris Getter eksklusiivselt Stellariumi jaoks temale meelepärastes Balmain X H&M komplektides. Getter ütleb, et Balmain X H&M kollektsioon on tema silmis julge, elegantne, naiselik ja väga mugav! Just sellele viimasele sõnale soovib Getter rõhuda: "Sa näed jalustrabav välja, aga tunned end selles kõiges väga mugavalt!"  

Foto: Erlend Štaub

Vaata rohkem pilte blogist Stellarium!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles