Siiri Sisask üllatab uue plaadiga

Elu24 muusikatoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siiri Sisask
Siiri Sisask Foto: Laura Kallasvee

Detsembris Eestis müügile tulev Siiri Sisaski uus plaat «Lingua mea» (tõlkes «Minu keel») üllatab kuulajaid oma kõlavärvide poolest ning toob kuulajateni uue loomingu, mis on valminud koostöös Kristjan Randaluga.


Peamiselt Siiri Sisaski enda sulest pärit lauludega plaati iseloomustab laulja sõnaga «uudne».
«Mul on hea meel, et olen saanud oma laule laulda sedavõrd suurepäraste muusikute saatel ning hea meel on mul samuti stuudio üle, kus selle plaadi salvestasime. Eks igaüks kuula ise ja otsusta, aga minu jaoks on see plaat kindlasti üks oluline samm edasi oma muusikuteel,» ütles Sisask.

Siiri Sisaski koostöö Kristjan Randaluga on kestnud kaheksa aastat. Selle aja jooksul on toimunud arvukalt kontserte Euroopas ning esinetud on ka Eestis. Varem on välja antud kaks CDd: «Jälg» (2002) ning «Teine jälg» (2006). Nüüd on uute laulude ja uue suurenenud koosseisuga ilmumas kolmas CD «Lingua mea».

Koostöös Kristjan Randaluga valminud plaat on salvestatud 2010. aasta kevadel Saksamaal Bauer studios stuudios ning jõuab Eestis müügile detsembris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles