Galerii: eestlaste abiga comeback'i tegev Dingo kohtus fännidega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Dingo uued liikmed ja legendaarne juhtfiguur Pertti Neumann kohtusid pühapäeval fännidega Tallinna pubis «Seiklusjutte maalt ja merelt». 

Soome kuulsaim rokkansambel Dingo teeb eestlaste abiga suurt comeback'i. Endisest ansamblist on järgi jäänud vaid laulja Pertti Neumann. Uute liikmetena astuvad tema kõrval lavale Rein Rebane (kitarr), Taago Tubin (bass) ja Vallo Vildak (trummid). Seoses eestlastest liikmetega on bändil plaanis sarnaselt Soomega vallutada ka Eesti. Juba praegu ei ole bändil austajatest Eestis puudust.

Kuigi bändi kontserdil kõlavad kõik armastatud hitid (Autiotalo, Sinä ja minä, Levoton tuhkimo, Nahkatakkinen tytto jne) on uue koosseisu helikeel tormilisem ja kaasaegsem. Salvestamisel on juba ka tulevased uued hitid, millede autorite ring on senisest laiem. Austajad ei pea pettuma, sest oodata on tõelisi hingevallutajaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles