Galerii ja video: laulja Artjom Savitski esitles oma debüütalbumit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laulja Artjom Savitski esitles neljapäeval, 05.novembril Von Krahli baaris oma debüütalbumit. Laval ei olnud staar üksi, lisaks pakkusid üritusel meelelahutust Risto Vürst, Maia Vahtramäe, Kenneth Rüütli ja Man Made Monkey. 

Füüsiline plaat koosneb 16 laulust, millest 10 esimest on debüütalbum «Valin ise oma tee» ja 6 lisalugu on Artjom Savitski erinevad singlid, mis ilmusid enne 2014.

Foto: promo

«Valin ise oma tee» sai salvestatud aastate 2014-2015 vältel Sinusoid stuudiotes ja on suuresti inspireeritud Artjomi enda elust - armastus, läbielamised, tõusud ja mõõnad. Sealjuures on artist ka enamus laulude sõnade ja muusika autor ning produtsent. 

Foto: promo

Plaadi saab kätte kõikides suuremates plaadipoodides ja supermarketites - lisaks on album leitav ka iTunes ja Spotify keskkondades.

Foto: promo

Plaadiesitlust väisas ohtralt staare. Teiste seas olid kohal Uku Suviste, Tomi Rahula, Anni Rahula, Mikk Mäe, Monika Kuzmina, Karl Mihkel Salong, Lydia Rahula, Piret Krumm, Lauri Pedaja, Joosep Järvesaar, Eric Kammiste.

Foto: promo

Vaata galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles