Video! Mis juhtus Kristiina Ojulandiga? Kas ta on hull?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksei Brjantsev 10.12.2014 Tallinnas, Nordea Kontserdimajas. Kontserti olid kaemas ka Kristiina Ojuland ja Raimo Kägu.
Aleksei Brjantsev 10.12.2014 Tallinnas, Nordea Kontserdimajas. Kontserti olid kaemas ka Kristiina Ojuland ja Raimo Kägu. Foto: Viktor Burkivski

TV3 toob täna vaatajateni põneva KolmeDoki Kristiina Ojulandist, ennenägematud kaadrid ning põletavad teemad.

Teda jälitati kolm kuud kaameratega nii laatadel kui meeleavaldustel allkirjade kogumisel, erakonna üritustel ja ka pagulasteemalistel debattidel, et lahti harutada küsimus – kes on Kristiina Ojuland, mis asja ta ajab ja miks ta seda kõike teeb? Läbi sai kammitud TV3 videoarhiiv ning avastatud unustatud kaadreid ja nüüd tagantjärele väga tähendusrikkaid väljaütlemisi ajast, kui ta oli välisminister ja riigikogus.

Igal juhul on Kristiina Ojuland muutunud poliitik. Välispoliitilisest särajast on saanud minierakonna juht, kellest tipptegijad hoiavad põlastusega eemale. KolmeDok otsib vastust, kas Kristiina Ojuland on läbikukkunud või hoopis vabanenud poliitkorrektsuse ikke alt, kas teda ajendab vastutustunne või on see kõik pelgalt kalkuleeriv võimuiha? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles