Colombia narkoparuni poeg: Frank Sinatra oli parem narkomüüja kui laulja

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Marroquin näitasmas T- särki, millel on ta isa Pablo Escobari pilt
Sebastian Marroquin näitasmas T- särki, millel on ta isa Pablo Escobari pilt Foto: SCANPIX

Colombia mõjuvõimsa narkoparuni Pablo Escobari (1949 – 1993) poeg Sebastian Marroquin esines 2009. aastal dokumentaalfilmis «Sins of my Father».

Nüüd paljastas ta isa ärisuhte legendaarse USA laulja Frank Sinatraga, edastab ibtimes.co.uk.

Kui narkoparun, Medellini kartelli juht Escobar hukkus Colombia politsei eriüksuse rünnakus 1993. aastal, pidid ta naine ja teismeline poeg Colombiast põgenema.

Teismeline Juan Pablo Escobar, kes nüüd kannab nime Sebastian Marroquin, lubas siis isa eest kätte maksta, kuid hiljem sai temast isa tegevuse karm kriitik.

Dokumentaalfilmis «Sins of mu Father» kohtus Marroquin tema isa poolt tapetud poliitikute poegadega ning 2014. aastal avaldas ta raamatu «Pablo Escobar: My Father».

Juba varasemast oli teada, et Pablo Escobaril oli palju võimu, kuid alles pärast poja raamatut saadi teada, kui rikas ta oli. Võimu tipul olles oli ta narkoäri väärt 30 miljardit dollarit.

Ühe linnalegendi kohaselt kulutas Escobar umbes 2500 dollarit vaid kummipaeltele, mis ta sularaharullide ümber oli.

Argentinas elav 38-aastane Marroquin on jätkanud paljastusi oma isa kohta. Nüüd ta teatas, et ta isal oli ärisuhe legendaarse laulja Frank Sinatraga. Pablo Escobari peakorter oli Colombias, kuid ta äritegevus ulatus USAsse ning Sinatra oli üks tema kontakte.

«See oli avalik saladus, et Sinatra oli parem narkokaupmees kui laulja. Ta oli mu isa üks kontakte Miamis,» teatas endise narkoparuni poeg.

Ta lisas, et paljud lauljad alustasid oma karjääri narkokaupmeestena ning neid oli rohkem kui arvatakse.

«Mul ei ole dokumente selle kohta, et Sinatra ja mu isa olid äripartnerid, kuid tean, et nad töötasid ja tegutsesid koos,» teatas Marroquin.

USAs on spekuleeritud kaua, et Sinatra töötas maffia heaks, kuid seda ei ole kunagi tõendatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles