KOLME MAESTRO KARIKAS! Robert Helenius saab äralangenud Bakhtovi asemel veelgi hullema vastase

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KOLME MAESTRO KARIKAS! Robert Helenius saab äralangenud Bakhtovi asemel veelgi hullema vastase
KOLME MAESTRO KARIKAS! Robert Helenius saab äralangenud Bakhtovi asemel veelgi hullema vastase Foto: MediaMarketing

14. novembril Tallinna Lennusadamas toimuval Kolme Maestro Karika turniiril pidi Soome üliraskekaalu täht Robert Helenius rinda pistma venelaste vägilase Denis Bakhtoviga, kuid see matš jääb olemata, sest idanaabrite esindaja patustas väidetavalt keelatud ainetega. Tema asemele leiti soomlasele uus vastane ja midagi kergemat sellest Heleniusele ei tule — tal tuleb kindad ristata Usbekistanist pärit ja Saksamaa lipu all heitleva Timur Musafaroviga.

29-aastane Musafarov on profina läbi teinud kaheksa matši ja võitnud neist kuus. Väärib tähelepanu, et kaotas ta väga kõvadele meestele, Denis Boitsovile ja Erkan Teperile, kes pidid mõlemad nägema ränka vaeva, et usbekk alistada.

Robert Heleniusel seisab ees väärikas ülesanne lüüa vastane pikali enne lõpukella, aga see ei õnnestunud ka Boitsovil ja Teperil. Muide, just viimasega kohtub soomlaste suur poksilootus tiitlimatšis 19. detsembril Helsingis.

Kolme Maestro poksipeol toimub kolm amatöörmatši kunagiste poksimeistrite Eri Klasi, Uno Loopi ning meie seast lahkunud Peeter Sauli auks ning seejärel astuvad ringi profipoksijad.

Piletid on müügil Piletilevis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles