Pildid: Benedict Cumberbatch sai Briti impeeriumi ordeni

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Briti näitleja Benedict Cumberbatch sai eile Buckinghami palees kuninganna Elizabeth II-lt oma saavutuste eest Briti impeeriumi komandöri ordeni (Commander of the Order of the British Empire, lühend CBE).

Seriaali «Sherlock» 38-aastane staar sai kõrge autasu nii heade rollisoorituste kui heategevuse eest, edastab BBC.

«See on suurepärane, kuid samas närvesööv, selliseks asjaks ei saa valmis olla. Tunnen end erilisena ja olen meelitatud, et mind sellisel viisil autasustati,» teatas staar pärast ordeni kättesaamist.

Cumberbatchi saatis autasutseremoonial tema abikaasa Sophie Hunter.

Cumberbatchil on praegu käsil uue linateose «Doctor Strange» võtted, mis põhineb Marveli koomiksil.

Hiljuti lõppesid tal Londoni Barbicani teatris kolm kuud kestnud «Hamleti» etendused.

«Tema majesteet kuninganna küsis, et millega ma hetkel tegelen ja ma vastasin, et mul lõppesid Barbicanis etendused. Ta oli «Hamletiga» kursis. Saabusin enne auhinna kättesaamist tagasi Nepalist, kus toimusid «Doctor Strange» võtted ning edasi tulevad «Sherlocki» uute osade võtted. Kuninganna küsis siis, et järelikult tehakse «Sherlockit» edasi,» meenutas näitleja.

Samas Elizabeth II ei paljastanud, kas ta on «Sherlocki» fänn, kuid ütles, et ta lähikondlased vaatavad seda seriaali hea meelega.

Cumberbatchi sõnul ei uskunud ta esmalt oma silmi, kui sai teada, et talle antakse kõrge riiklik autasu.

«Mõtlesin teadet lugedes, et mind on kellegagi segamini aetud,» lisas staar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles