Töö filmivõtetel süütas Daniel Craigi kaasnäitlejas armuleegi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Craig James Bondina filmis "007: Veidi lohutust" (2008), koos Olga Kurylenko`ga, kelle mängis filmis Camille`i. Kaader filmist
Daniel Craig James Bondina filmis "007: Veidi lohutust" (2008), koos Olga Kurylenko`ga, kelle mängis filmis Camille`i. Kaader filmist Foto: SCANPIX

Räägitakse, et järgmisel aastal esilinastuva filmi «Dream House» võtetel armus inglise näitlejatar Rachel Weisz (40) ülepeakaela Daniel Craigi (42).

Selles põnevusfilmis mängivad näitlejad abielupaari, kes kolivad koos oma kahe lapsega veidrasse väikelinna USA kirdesopis, kus nende eluase, mõistagi, on seotud hämaramat sorti vahejuhtumiga. Filmis kirjaniku osa mängiv Craig hakkab uurima majaga seonduvat naabrinaise abiga, keda mängib Naomi Watts.

Ja nüüd siis sahistataksegi, et  kõrvalosa-Oscari võitnud Weiszil on tekkinud praeguse Bondi-osatäitja vastu vastupandamatu tõmme. «Rachelil ja Craigil lahvatas omavaheline säde «Dream House`i» võtetel Kanadas,» rääkis informeeritud allikas Daily Mailile, «neil on omavahel võimas keemia.»

Praegune suhteseis näitlejatel on muutlik. Weisz teatas mõni nädal tagasi lahkuminekust režissöör Darren Aronofskyst, kellega tal on nelja-aastane poeg ja seljataga üheksa aastat kooselu.

Craig on praegu kihlatud produtsent Satsuki Mitchelliga.

Daily Maili allikas arutleb olukorra üle Weiszi positsioonist: «Darren on selline hea ja vastutusvõimeline mees, aga Daniel täiesti vastupidine – müstiline, mõtisklev, juurdlev. Darren ja Rahcel kasvasid lihtsalt üksteisest lahku, nad on veetnud pikki perioode üksteisest eemal, liikudes eri suundadesse.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles