Teisipäevasel jalgpallimängul esitab Eesti hümni Liisi Koikson

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisi Koikson esitleb eestimaise rõivabrändi Denim Dream sügiskollektsiooni
Liisi Koikson esitleb eestimaise rõivabrändi Denim Dream sügiskollektsiooni Foto: Denim Dream

Teisipäeval A. Le Coq Arenal peetaval Eesti koondise aasta viimasel mängul esitab Eesti hümni tuntud lauljatar Liisi Koikson.

Kilingi-Nõmmelt pärit Koikson teenis aastatel 2003 ja 2006 Eesti Muusikaauhindade galal parima naisartisti tiitli. Georg Otsa nimelise Tallinna Muusikakooli lõpetanud lauljatar on avalikkusele tuntud muuhulgas filmist „Detsembrikuumus“ ning muusikalidest „Evita“, „Aida“, „Helisev muusika“, „Georg“ ja „Jesus Christ Superstar“.

Koikson on rahva seas ülipopulaarse pala „Tuulevaiksel ööl“ esitaja, samuti laulis ta tuntuks noorte laulu- ja tantsupeo tunnusloo „Puu on puude kõrgune“ ja mitmeid teised palad. 

Eesti – Saint Kitts ja Nevis maavõistlus toimub teisipäeval, 17. novembril A. Le Coq Arenal. Staadion avatakse publikule kell 17, avavile kõlab kell 19. Pääsmed on saadaval Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles