Glamuurne galerii ja video: Swarovski esitles aastavahetuse ehtekollektsiooni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti turul tegutsemise 20. aastapäeval esitles Swarovski aastavahetuse ehtekollektsiooni. Sel hooajal on moes vääriskivide küllastunud varjundite harmoonilised kooslused ja ootamatu, kuid muljetavaldav disain ning rafineeritud aktuaalsed variatsioonid vintage-disaini teemal.

Swarovski kollektsiooni juhtmotiiviks sügistalvisel hooajal 2015/2016 on loodus kui ammendamatu inspiratsiooni allikas. Rõhutatakse floora ja fauna sügisese värvigamma interpretatsiooni. Võluvad ehted, mis on tulvil erilist mõtestatust, valgustavad aastavahetuse pidustusi unustamatu säraga.

Foto: Stanislaw Ryszkiewicz

„Sätendavad kaelaehted, käevõrud, sõrmused ja kõrvarõngad on väga populaarsed, kuna tõmbavad oma laitmatu meisterlikkusega pilke. Sel aastal tähistab Swarovski kaubamärk 20. aastapäeva Eesti turul, me oleme oma klientidele tänulikud poolehoiu eest Swarovski stiilile,“ räägib Olga Belozertseva, Swarovski ametliku esindaja Eestis AS Baltic Imports tegevdirektor. Ettevõte toob igal aastal turule uusi kollektsioone: klassikalised lisandid igapäevakostüümidele, julged ja glamuursed ehted viimaste moesuundade valguses. 

Swarovski sügistalvised kollektsioonid 2015-2016 koosnevad mitmest sarjast: Diapason, Duo, Winter Gardens ja Stardust.

Foto: Stanislaw Ryszkiewicz

Swarovski selle hooaja muusa, supermodell ja endine Victoria’s Secret ingel Miranda Kerr töötas välja disaini ehetele sarjast Diapason ja Duo. Sarja Diapason ehete disain on rahulik ja romantiline. Kerr on budistliku koolkonna Nichiren järgija, seepärast pöörab ta erilist tähelepanu südame, tähtede ja silma sümbolitele. „Kaetamise vastane silm on minu lemmik. See kehastab kaitset ja lisab enesekindlust, mulle näib, et see on aktuaalne igaühe jaoks,“ räägib Kerr. Sarja Duo ehted jagunevad teemadesse armastus, rõõm, hing, jõud, õnnistus ja edu. Sellesse kuuluvad rafineeritud käevõrud, kaelakeed ja ketid sümboolsete ripatsitega, mis on kaetud roosa kullaga ja inkrusteeritud vääriskivivarjunditega kristallidega.

Foto: Stanislaw Ryszkiewicz

Briti ja Aasia pastoraalsed motiivid innustasid disainereid looma uut ehtesarja Winter Gardens. Kõrvarõngastes, käevõrudes, massiivsetes kaelaehetes, ripatsites ja mansetinööpidel on aimata taimemotiive, mis on enamasti sügavsinist ja purpurset tooni. Sari Winter Gardens on elegantne, universaalne, läbimõeldud kuni kõige pisemate detailideni, et sobida kaasaegse naise maitsele.

Legendaarne käevõru Stardust on esitletud sõlme seotuna. 730 väikest kristalli lihtsal versioonil ja 1460 kahekordse keeruga versioonil on nüüd suletud torujasse metallvõrku, mitte nailontorusse nagu varem. Käevõru esitletakse kolmes varjundis: kuld, roosa kuld ja hõbe. Stardusti on kerge kanda ja see sobib igasuguse sündmuse jaoks.

Foto: Stanislaw Ryszkiewicz

Swarovski ettevõte on asutatud Austrias 1895. aastal ning töötab välja, loob ja müüb kõrge kvaliteediga kristalltooteid, sealhulgas ehteid, aksessuaare, dekoratiivesemeid kodu jaoks, ornamente ja kujukesi. Swarovski ametlikuks esindajaks Eestis on 20 aasta jooksul olnud ettevõte Baltic Imports, mis pakub Eestis ja Lätis ka teiste ülemaailmselt tuntud kaubamärkide juveelitooteid, kellasid ja aksessuaare.

Vaata videos Miranda Kerri nõuandeid, kuidas õigesti sobitada Swarovski ehteid — massiivseid kaelaehteid, kellasid ja käevõrusid, sõrmuseid ja kõrvarõngaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles