Tantsukingad jalga! Laupäeval tuleb Von Krahli legendaarne briti DJ Benji B

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval tuleb Von Krahli legendaarne briti DJ Benji B
Laupäeval tuleb Von Krahli legendaarne briti DJ Benji B Foto: promo

Järjekorras juba viies - AUX on uus pidude seeria, mis toob Von Krahli igal kuul ühe elektroonilise muusika skene rahvusvahelise tuntusega suurnime. Viienda AUXi peaesinejaks on legendaarne briti  DJ Benji B.

Benji B ehk Benjamin Benstead on briti DJ ja BBC Radio 1 saatejuht, kelle mängitav muusika hõlmab teiste seas nii hiphoppi, teknot, souli, dubstep’i, house’i kui garage’i. Enda sõnul võisid tema muusikaarmastusele ja DJ-karjäärile anda lükke momendid, mil ta esimest korda Public Enemyt kuulis, seitsmeaastasena Notting Hilli karnevalil käis või lapsena fanaatiliselt raadiot kuulas ‒ muusikaskeenel käe pulsil hoidmine on tal olnud veres nii kaua, kui ta mäletab. Lisaks sellele, et Benji oma terava kõrvaga valitud artistid raadiokuulajateni toob, veab ta Londonis juba seitse aastat väldanud peosarja Deviation. Mees on valgustanud oma DJ-settidega pea kõiki maailma mandreid ning 21. novembril jõuab ta taaskord Eestisse, et hõivata plaadimängijad klubis Von Krahl, kus muuseas toimus ka ta esimene väljamaa keika! 

Lisaks Benji B'le astuvad läbi kahe korruse üles Raul Saaremets, Firejosé, Mihkel Sirelpuu, Jaagup Jalakas ja DJ Coley.

Üritus Facebookis.

Pilet 8 eurot eelmüügist, 10 eurot enne 01:00, 12 eurot peale 01:00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles