Teaser: soome popstaar Isac Elliot avaldab 27. novembril teise singli oma tulevaselt kolmandalt albumilt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome popstaar Isac Elliot
Soome popstaar Isac Elliot Foto: promo

Soome popstaar Isac Elliot avaldab 27. novembril teise singli oma tulevaselt kolmandalt albumilt.

Singli nimeks on «No One Else» ja see on seni kõige ausam ja haavatavam lugu, mis Isac laulnud on.

Loo autoriteks on uued tõusvad tähed Charles «Chizzy» Stephens iii ja Georgia Ku, kes varasemalt on koostööd teinud artistidega nagu Justin Bieber, Skrillex ja Chris Brown. Isac tegi loo lõpuni Helsingis, kus töötas koos produtsendiga Joonas Angeriaga, kellega loodi ka singel «New Way Home» Isaci debüütalbumilt «Wake Up World».

«Meil oli Joonasega väga lõbus! Me kasutasime sama stuudiot kui varem, käisime samas restoranis ja meil oli salvrestusel väga tore,» ütles Isac. «See lugu on teistsugune kui minu eelmised singlid. Ma tahtsin teha tundelist lugu, aga ma olen natukene närvis. Ma loodan, et minu fännidele see meeldib ja nad tunnevad, millest ma laulan. Tegelikult on kõige tähtsam see, et fännidele läheks mu lugu südamesse.»

Isac Elliot avaldas augustis oma eelmise singli «Lipstick», mis on seni teeninud üle 2,5 miljoni kuulamise Spotifys ja pea miljon vaatamist YouYube`is. Loos teeb kaasa Ameerika räppar Tyga, kes on ka Isaci üks lemmikutest.

Soome üks andekamaid ja paljulubavamaid poptähti Isac Elliot on juba kaks albumit välja andnud: «Wake Up World» (2013) ja «Follow Me» (2014). Isac on ainus Soome artist, kes on võitnud MTV «Parim Soome Artist» auhinna kahel järjestikusel korral. Ta on olnud kahel korral Billboardi edetabelis (Emerging Artists #1, Next Big Sound #11). Isac tegi Soome filmiajalugu oma dokumentaalfilmiga «Dream Big: The Movie». Lisaks on ta olnud Piilupart Donaldi koomiksi kaanel nii Soomes kui Norras, omades ka päris oma tegelaskuju.

Isaci sotsiaalmeedia fännibaas on meeletu- üle 400 000 järgija Instagramis, 141 000 Facbookis, 115 000 VEVO`s, 77 000 Twitteris, 41 miljonit kuulamist Spotifys ja 25 miljonit vaatamist YouTube`is.

Isac Elliot No One Else 27.11.2015

No One Else 27.11.2015 #IsacElliotNoOneElse

Posted by Isac Elliot on Monday, 16 November 2015
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles