Kuula: Hanna-Liina Võsa uus talvelaul

Elu24 muusikatoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hanna-Liina Võsa sai inspiratsiooni mullusest kaunist talvest, mil lumi nii ere, et silmi tuli kissitada ja isegi öösiti oli väljas valge.


Kuueaastase pausi järel on lõpuks valmis saanud uus plaat «Pimedas on valge». Koos Hanna-Liinaga musitseerivad Eesti noorema põlvkonna klassika ja džässi andekamatest muusikutest koosnev sümbioos, keelpillikvartett Prezioso ja džässtrio Marti Tärni juhatamisel. Erikülalistena teevad kaasa ka Jaan Tätte ning Arno Tamm ansamblist Paabel.

Lauljatari enda sõnul on kuus aastat piisavalt pikk aeg ühele muusikule, et tekiks soov millegi uue ja huvitava järele! Küsimuse kohta muusikute ebahariliku koosluse üle vastab Hanna-Liina naerdes, et ta ise vist pendeldabki kusagil seal klassika ja džässi vahel.

Plaadil on valik kõigile tuntud talve- ja jõululaule ning ka kodumaist originaalloomingut. Kuula singlit «Väljas on külm sel ööl»!


Karget ja põhjamaist  jõulumeeleolu värsketes ja põnevates seadetes saab vahetult kuulata detsembris toimuvate eksklusiivsete esitluskontsertide raames üle Eesti.

15.12 - Võru kultuurimaja Kannel teatrisaal
16.12 - Tartu Vanemuise teatri väike saal
22.12 - Viljandi Pärimusmuusika ait
25.12 - Viimsi Püha Jaakobi kiRIK
26.12 - Kuressaare kultuurikeskus
27.12 - Tallinna Jaani kirik
See viimane on heategevuskontsert koostöös Lions Club Tallinn Eesti Esimesega. Kogu piletitulu annetatakse Keila-Joa Sanatoorse Internaatkooli laste tuleviku hüvanguks.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles