Galerii: James Wertsi live tõi suvekuumuse Deja Vu'sse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 13.novembril ootas Lounge Deja Vu’s kõiki populaarne live-kontsertide sari Magnum Esitleb, kus sel korral astus lavale särav ja alati šarmantne James Werts. Live'i avasekunditega täitus tantsuplats kaunitaridega, kelle rütmikad puusad ja säravad silmad tervele kontserdile lõbusalt kaasa elasid. Kuumavereline James ja suussulavad jäätised pakkusid unustamatu peo, mis kestis päiksetõusuni.

Möödunud reedel ootas Lounge Deja Vu külla kõiki hea muusika armastajaid Magnum Esitleb peole, mis toob Deja Vu külastajateni igal kuul põnevaid artiste nii Eestist kui mujalt maailmast. Muusikaga paitas sel õhtul kõrvu Ameerika ja Jamaica juurtega andekas laulja James Werts, kes on Eestis tuntud eeskätt enda energiast pakatava oleku, särava show ja loomulikult vapustava andega laulja. Tema repertuaar on väga lai ning koosneb parimatest hittidest üle kogu maailma.

Foto: Jaanar Nikker

Lisaks suurepärasele muusikalisele meelelahutusele tegid sel õhtul kõigil suu magusaks ka Magnumi jäätised, mis pakkusid tantsuplatsil öö nautimisele vajalikku jahutust!

Foto: Jaanar Nikker

Deja Vu ootab peole ka sel nädalavahetusel, sest sel reedel, 20.novembril toimub Deja Vu goes to Cuba, mis toob külalisteni kuumimad lõunamaised rütmid ning kaunid naised! Loe ürituse kohta rohkem siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles