Videod: neli tuntud hitti saavad Ivo Linna ja Laura Remmeli käe all uue kuue

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24 Live/ Anu Saagim`il käis külas Laura Remmel
Elu24 Live/ Anu Saagim`il käis külas Laura Remmel Foto: Viktor Burkivski

Kanal 2«Radar» esitas armastatud lauljatele Laura Remmelile ja Ivo Linnale väljakutse. Mitte kunagi varem pole Ivo Linna astunud parodeerijana üles, kuid tänases «Radaris» teeb ta järgi Riho Sibulat ja Vello Orumetsa.

«Matkida, seda oskavad inimesed küll, aga mitte kõik,» räägib Ivo Linna. «Kuna mul on ka hääles kähedust, siis Riho Sibulat on mul veidi lihtsam järgi teha. Aga Vello Orumetsal oli selline väga omapärane kiire vibrato. Ja vot seda peab õppima. See niisama ei tule.»

Keerulisemaks teeb asja see, et Linna ei esita laule Riho Sibula ega Vello Orumetsa repertuaarist, vaid kannab ette hoopis kolmanda laulja tuntud hiti. Nii tuleb täna õhtul esitusele ansmbli Monitor legendaarne «Ootan tuult».

Laura Remmel kehastub Annely Peeboks, et laulda Inese hitti «Iseendale». Ka Põhja-Tallinna «Meil on aega veel» saab totaalselt uue näo, kui Laura laulab seda Iiris Vesiku stiilis.

Radar on eetris täna õhtul kell 20:30 Kanal 2-s.

Vaata videost, kuidas kõlab Põhja-Tallinna «Meil on aega veel» Iiris Vesiku stiilis, esitajaks Laura Remmel ning kuidas Ivo Linna õpib Smilersi hitti «Mõistus on kadunud»!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles