Suu puhtaks: hotellitöötajad räägivad veidratest klientidest

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Hotellitöötajad teavad, et suletud uste taga leidub igasugu saladusi ning klientuurgi on üsna värvikas, sest tegemist tuleb teha eripäraste inimtüüpidega.

Hotellitöötajad avaldasid suhtlus- ja meelelahutussaidil Reddit lugusid oma kummalistest klientidest, vahendab news.com.au.

Pikanäpumehed. Hotelli restoranitöötaja kirjeldas oma kogemust, mil külalised sõid mitmekäigulise õhtusöögi, mis oli väärt tuhandeid dollareid ning võtsid lahkudes kaasa soola- ja pipratopsi, taldrikud ja muud söögiriistad.

Suhtekriisid. Naisklient küsis administraatorilt, kas ta võib kella 23 aegu õhtul hotelli jõusaali kasutada. Kui töötaja läks hiljem uurima, kus klient on, leidis ta naise jooksulindi peal magamas. «Kuna see paar sai hotelli viimase vaba toa ning läks omavahel tülli, keeldus naine mehe juures magamast,» selgitas töötaja.

Mullid tualetipotis. Naisklient tuli administraatorile rääkima, et tema tualett mullitab. Töötaja asus selle põhjust välja selgitama, ent enne veel jõudis klient tagasi tuppa joosta, et talle mulle näitamiseks tuua. Kuigi administraator hõikas järgi, et see pole vajalik, naasis klient mõne minuti pärast selget vett täis veiniklaasiga ning märkis, et veidi aega tagasi see siiski vahutas.

Rääkivad seinad. Hotellikülastaja teatas administraatorile, et toa seinale on pimedas helendava markeriga kirjutatud «Ma jälgin sind». Külalisel lubati tuba vahetada. Töötaja märkis, et tõenäoliselt oli eelmisel toasviibijal must huumorimeel.

Religioossed eesmärgid. Administraator küsis check-in protseduuri käigus jutujätkuks, mis külalisi nende riiki toob. Klient vastas täiesti tõsise näoga, et neil on Kristuse nimel plaanis eostada oma laps. Administraator üritas omapärasest vastusest mitte numbrit teha, kuid oli sellegipoolest šokeeritud.

Kurb lõpp. Toateenija kirjeldas juhtumit, mil leidis hommikul tuppa sisenedes ukse eest kirja, mis keelas edasi minna ja soovitas pigem politsei kutsuda. Möödunud ööl oli seal viibinud vanapaar, kes käis koos õhtust söömas ning linnas jalutamas ning naases pärast seda hotelli. Kuna ühel neist oli ravimatu haigus, otsustasid nad pärast meeldivat õhtut koos endalt elu võtta. Toateenija sõnul taasavati see tuba mõni aeg hiljem ning järgnevad reisijad ei saa kunagi teada, mis seal juhtus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles