Treiler: staarkokk Jamie Oliver teeb uues saates toidurevolutsiooni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jamie Oliver dokumentaalsarjas «Jamie Oliveri toidurevolutsioon»
Jamie Oliver dokumentaalsarjas «Jamie Oliveri toidurevolutsioon» Foto: Fox Life

Sel pühapäeval linastub FOX Life kanalil briti staarkoka Jamie Oliveri dokumentaalsari «Jamie Oliveri toidurevolutsioon». Tuntud telenägu asub võitlusesse Ameerika Ühendriikides levinud haiguse, rasvtõvega, tuues sealsetesse koolidesse toitumisalase õpetuse ja muutes koolilõunaid.

Jamie Oliver alustab võitlust Ameerika kõige ebatervislikumaks linnaks tituleeritud Huntingtonist. Seal jagab ta teadmisi ja oskusi algklasside lastega, kellele õpetab kokkamist, tegema vahet erinevatel juur- ja puuviljadel ja palju muud. 

Foto: Fox Life

Videolindile püütud Jamie Oliveri projekti eesmärk oli leevendada Ameerikas ja mujal maailmas üha tõsisemaks muutuvat probleemi – valest toitumisest tulenevate haiguste (südamehaigused, diabeet jne) levikut. Jamie otsustab juurutada tervislikuma toitumise põhitõdesid juba laste seas ning muuta Ameerika koolides pakutavaid lõunasööke. Tema eesmärk on alustada väikesest kogukonnast, mis oleks edaspidi eeskujuks teistele ning alustaks ahelreaktsiooni tervislikuma toitumise suunas.

Foto: Fox Life

Saade on saanud palju positiivset vastukaja kriitikutelt ja mitmeid auhindu, sealhulgas Emmy ja VH1’i auhinna Do Something Awards. 

«Jamie toidurevolutsioon» algab 22. novembril kell 12.05 FOX Life kanalil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles