Calista Flockhart saab täna 46 ehk miks me armastame 90ndaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Calista Flockhart koos oma mehe Harrison Fordiga. Foto tehtud paar nädalat tagasi
Calista Flockhart koos oma mehe Harrison Fordiga. Foto tehtud paar nädalat tagasi Foto: SCANPIX

Pärast ülikooli lõppu koolivenna advokaadibüroosse tööle läinud Ally elust vändati telesarja «Ally McBeal» USAs aastatel 1997-2002. Eestis jooksis see TV3s aastatel 1999-2005.

 

Hea lugeja, paranda meid, kui me eksime, kuid seda sarja võib nimetada viimase paarikümne aasta üheks kõige šefimaks üldse, mis räägib noorte linnainimeste tegemistest läbi teravmeelse stsenaariumi, mida kannavad ette suurepärased näitlejad.

Lisaks tänasele sünnipäevalapsele Calista Flockhartile – palju, palju õnne, Calista! – teevad seriaalis kaasa paljud teised lahedad näitlejad.

Siresäärne blondiin Portia de Rossi, kes kannab nüüd perekonnanime DeGeneres oma lesbilise abikaasa Elleni järgi. Lucy Liu, kes saavutas suurema kuulsuse just Ally McBealist.

Peter MacNicol veidra advokaat John Cage`i rollis. Muidugi «karbist välja»-mõtlemisega Greg German advokaadibüroo juhataja Richard Fishi rollis. Ja mitmed teised.

Valisime Youtube`st välja mõne  video telešedöövrist, mida näeb allpool. Hea lugeja, kas Sulle meeldis ka Ally MacBeal? Kommenteeri!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles