Subway laienes võileibadega suvepealinna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Subway toidulett.
Subway toidulett. Foto: Toomas Tatar / Postimees

Subway avas Pärnus äsja valminud Bitestop ärihoones võileivapoe, mis on esimene Subway toitlustuskoht väljaspool Harjumaad. Vähem kui kolme aastaga on Subway avanud Eestis kokku üheksa võileivapoodi.

Subway Eesti arendusjuhi Ats Raigla sõnul on Pärnus Riia maanteel asuva Subway kontseptsioon seni avatud võileivapoodidest pisut erinev. «Tegemist on esimese maanteepeatuskoha-tüüpi Subway’ga Eestis. Rahvusvahelises kontekstis läheb sellistel Subway’del edukalt, kuid eks aeg näitab, kuidas Pärnu võileivapood omaks võetakse,» ütles ta.

Bitestopi ametlik avamine toimub reede keskpäeval, kuid Subway on kliente teenindanud alates teisipäevast. «Kõlakad Subway’st liikusid pärnakate seas juba ammu – nüüd oleme avatud ning huvi Subway vastu on esimestel päevadel märkimisväärne,» rääkis Henry Oro, kes koos Raiglaga Eestis ning Lätis Subway’d arendab.

Pärnu Subway võileivapoes on 24 istekohta ning esialgu on tööd saanud kaheksa inimest. «Menüüs on sarnaselt teistele Subway’dele täidisega võileivad, küpsised ja ka värsked salatid. Kõik saiad ja küpsised küpsetame igal hommikul kohapeal, täpselt nii nagu teisteski võileivapoodides,» kirjeldas Raigla.

Raigla lisas, et sarnaselt Tallinna piirkonnas populaarseks muutunud Subway cateringi teenusele saavad ka Pärnu inimesed nüüdsest Subway tooteid kontorisse või sündmustele tellida.  

Miks Subway just Pärnus avati, on arendusjuhtide sõnul soodsate tingimuste kokkulangevus. «Leidsime Subway avamiseks sobiliku koha ning frantsiisivõtja, kes tahab Pärnus ülemaailmset brändi esindada,» märkis Raigla.

Bitestop ärihoone ehitamisel peeti silmas USAs levinud bite-stop puhkealasid, kus koos tegutsevad tankla ning toidukohad. Lisaks Subway’le seadsid end uues ärihoones sisse Diner ja R-Kiosk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles