Priit Toobal noolis sauna ka 17-aastast kutti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Toobal ja Lauri Laasi saabuvad kohtuistungile.
Priit Toobal ja Lauri Laasi saabuvad kohtuistungile. Foto: Erik Prozes

Tants eksriigikogulase Priit Toobali ümber jätkub täistuuridel. «Omasooiharus pole kuritegu, samuti noorte meeste noolimine, kuid alla 18-aastased võiks ikka rahule jätta,» kirjutab Elu24le üks nördinud lugeja.

Foto: Elu24.ee fotomontaaž / Panther Media

Justkui Pandora laegas oleks avanenud peale Toobali ja 16-aastase noormehe vahelise kirjavahetuse avaldamist Postimehes. Paljud noormehed kirjutavad nüüd oma isiklikest kogemustest populaarse keskerakondlasest riigikogu liikmega.

Üheksa aastat tagasi noolis endine riigikogulane ja praegu turmtule alla jäänud Priit Toobal endaga sauna Emil Rutiku poega, toona vaid 17-aastast Karl Arturit.

Karl Artur kirjutab Facebooki ürituse all «Saunaõhtu Priit Toobaliga»:

"Ja mina üheksa aastat tagasi arvasin, et olen eksklusiivne. Oleks ehk isegi riigikogu pinsile saanud. Nüüd siis üle tuhande inimese kutsutud. pfff!" Öelgu see Toobal mis ta ütleb, aga poisse on ta sauna juba aastaid kutsunud. Nüüd jääb noortel kuttidel aga võimalus Riigikogu lavalaudu kulutada vaid unistuseks, tuleb leppida Toobali maamaja saunaga või... mõne avaliku saunaga.

Postimees avaldas neljapäeval Toobali kirjavahetuse 16-aastase koolipoisiga, milles muu hulgas seisab:

««Kunagi võiks koos viina juua,» pakkus Toobal verivärskele tuttavale. Poliitiku hoogu kärpis noorukilt saadud vastus, et vestluskaaslane on alles 16-aastane: «Oi krt. Nooooor /…/ Mõtlesin, et teeks saunaka ja viskaks viina :D /…/ Siis ootame 2 aastat :Ü,» pehmendas keskerakondlane.»

Toobal astus neljapäeval riigikogu liikme kohalt tagasi, põhjendades enda sammu reedel langetatava riigikohtu otsusega, mis võib tema ja riigikogu liikme Lauri Laasi suhtes tulla süüdimõistev. Nimelt võivad mõlemad saadikud süüdi jääda eraviisilises jälitustegevuses ja sõnumisaladuse rikkumises.

Toobal eitas seost alaealise ahvatlemise ja parlamendist lahkumise vahel.

Foto: facebook.com

Kas ka sinul on olnud analoogseid kogemusi lugupeetud riigikogu liikme Priit Toobaliga?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles