Galerii: EBS Alumni Dinner koos peaminister Taavi Rõivasega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeva õhtul toimus nüüd juba traditsiooniks saanud EBS Alumni Dinner koos Eesti Vabariigi peaministri Taavi Rõivasega. Õhtu moderaatoriks oli EBSi juhtimise õppejõud ja vilistlane Anto Liivat.

Seekordne üritus oli eriline, kuna täitus 10. toimumiskord ning selle auks kehastus EBSi aula üheks õhtuks kauniks restoraniks.

Õhtu sissejuhatuseks tervitas vilistlasi ülikooli poolt rektor professor Hr. Arno Almann, kes tõi välja selle traditsiooni olulisuse.

Lisaks headele maitseelamustele ja toredatele taaskohtumistele andis õhtu võimaluse kuulata peaministri mõtteid teemal, millised on Eesti majanduse tulevikuväljavaated Põhjamaade taseme saavutamisel.

Muusikalise tervituse tõi vilistlasteni EBSi kammerkoor, kes on tänaseks laulnud ja hoidnud kooli vaimu üle 15 aasta.Alumni Dinner on maailmas laialt levinud meelelahutuslik ja silmaringi avardav vilistlaste kogunemisvorm. See on suurepärane võimalus kohtuda ülikooliaegsete tuttavatega, luua uusi suhteid, veeta kvaliteetselt aega maitseelamust pakkuva õhtusöögiga ning mis kõige tähtsam - kuulata oma ala professionaalide ideid ja vaateid ning diskuteerida päevakajalistel teemadel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles