Video: Liina Vahtriku etteastet tuli näosaates kõvasti tsenseerida

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: TV3

Liina Vahtrik kehastas «Su nägu kõlab tuttavalt» kaheksandas saates Winny Puhhi ja laulis lugu «Vanamutt».

Andrus Vaarik: Naiskoomikud on haruldane tõug ja Eestimaal veel eriti. Hoia ennast, Liina! Ära anna järele ahvatlustele, kui sind kutsutakse Shakespeare'i või Ibsenit mängima. Kui ma ütlen, et te kõik olete unikaalsed isiksused, siis sina oled rohkem seal Sepo parteis. Aga sa oled veel kohutavalt täpne ka, see sisemine aristokraante väärikus, millega sa Winny Puhhi teed - oo, taevane arm! 

Olav Osolin: Mulle see Lõuna-Eesti intellektuaalbänd meeldib, kus soleerib "Eesti parima pagari" saatejuht. Minu meelest tegid sa teda järele väga lahedalt. See, et sa niimoodi kisendada jaksasid, on sinu kui vabakutselise prioriteet, sest sa võid kuus kuud rahulikult puhata pärast seda. Oleme ausad, kui keegi ikka perse saadab keset laulu sind ja veel asja eest, see on iseenesest mõnus juba, ma tundsin ka end kõrvust tõstetuna siin. Ei, selline väga reibas lugu ja bänd oli ka mõnusalt kaootiline.

Vaata Liina etteastet TV3 videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles