Pidu: No-Big-Silence ja Iiris täna õhtul Rock Cafes

Elu24 muusikatoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
No-Big-Silence
No-Big-Silence Foto: Ivo Musting / www.no-big-silence.com

Täna õhtul kohtuvad Rock Café laval jõuline, suur, ja ennast maksma panev industriaalne metalmuusika ning müstilisesse dimensiooni kalduvad intiimsed elektroonilised helimaastikud – No-Big-Silence ulatab oma maskuliinse käe veetlevale Iirisele.

Klubi seinte vahel ringlevad helid ja rütmid seob üheks tervikuks dj fade:over – koos tehakse kummardus Eesti alternatiivmuusikutele, kes andsid oma remiksid sel nädalal ilmunud NBS'i Starstealer albumi uustrüki lisaplaadile.

Kontserdi avalöögi annab tänavu rahvusvahelise muusikatööstuse huviorbiiti ereda komeendina lennanud Iiris. Looga Astronaut edukalt 2010. aasta konkursil Eesti Laul kaasa löönud võluv noor naine võitis sama palaga ka Soome muusikaajakirja Rumba poolt korraldatud lugejaküsitluse.

Järgnes Skype`i Go Change The World auhind Tallinn Music Week showcase festivalil
ja esinemised Soomes, Türgis, Lätis ning Berliinis. Vaid mõned päevad tagasi lisati Iiris Vesiku ja Ago Sethh Teppandi koostööl sündinud Astronaut ka Šveitsi avalik-õigusliku raadiojaama DRS Virus playlisti.

Duo Vesik-Teppand on hetkel stuudioseinte vahel salvestamas Iirise esimest rahvusvahelist kauamängivat. Mõlemad on kaasategevad ka No-Big-Silence'i eelmisel albumil ning Sethh'i versiooni loost “Cut The Cord” leiab samuti uuelt remiksiplaadilt.

Starstealer lugusid töötlesid teiste seas Meelis Meri uus projekt Tiger Milk, Zorg, Leslie Da Bass, Tiiu Kiik, Sinine, Sethh, Tallinn Daggers, Mimicry ning Forgotten Sunrise. Kokku leiab kettalt mikse 79 minuti ehk 18 loo jagu.

Üle pika aja astub No-Big-Silence üles taaskord Rock Café’s, et tuua publikuni parimad palad läbi kogu loomingu ning torkida fänniklubi Silencers meeli NBSiliku teravusega.

Rock Café  avab uksed kell 21.00, pilet maksab 125 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles