Victoria Beckham on rahul, kui näeb välja kui vilets mõrd

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victoria Beckham
Victoria Beckham Foto: SCANPIX

Endine Spice Girlsi laulja ei hooli sellest, kui inimesed tema riietusstiili kritiseerivad, sest talle on kõige olulisem end mugavalt tunda.

 

«Reisides liigun lennujaamades sellises rõivastuses, et saaksin pärast maandumist kohe tööle hakata. Ehk siis teksad, T-särk ja plätud,» rääkis Victoria (36) Cosmopolitani Suurbritannia väljaandele.

«Mul on suva, kui keegi ütleb, et «näe, Victoria ilma kontsata kingades». Ma näen fotodel alati välja nagu õnnetu ja vilets mõrd ning see on mu poolest täiesti okei,» leiab Victoria, lisades, et olles juba aastaid avalikkuse silma all, on ta kasvatanud endale paksu naha.

Cosmopolitani teatel ei muretse Victoria oma välimuse pärast eriti siis, kui on pere seltsis, kusjuures tema pojad – 11, 8 ja 5aastased –, olevat juba stiiliteadlikumad kui ema.

Nagu ütleb David Beckham, peab viieaastane Cruz lugu püstise harjaga soengutest ja kaheksa-aastasele Romeole meeldib kanda lipsu. Vaid 11aastane Brooklyn ei tunne stiiliküsimuste vastu mingit huvi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles