Habemega naise ja hambutu naise muutumised. Hooaja viimane!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Minu imeline muutumine»
«Minu imeline muutumine» Foto: TV3

Liina on alates 17 eluaastast iga päev pidanud nägu raseerima, sest Liinal on habe. Päris habe, selline nagu meestel on.Raina ei ole oma puuduvate hammaste pärast juba aastaid naeratanud - hea töö leidmine ei tule sellise välimusega kõne allagi. 

Tänases saates «Minu imeline muumine» on lausa kaks muutujat. Üks, kellel on midagi üle ja teine, kellel on midagi puudu.

Kumbki nendest naistest ei tunne ennast nende probleemide pärast ei õnnelikuna ega tõelise naisena. Vähemalt mitte enne, kui nad läbi teinud imelise muutumise.

Liina on sümpaatne ja soe naine, kuid ta häbeneb ennast, sest tema nägu katab habe. Ta ei luba kunagi kellelgi enda põsele pai teha. Ta ei tahagi inimestega liiga palju kohtuda. Liina elab praegu Soomes, eraldi oma perekonnast. Eestis käib Liina haruharva ja oma kodumaal veedetud noorusajale ta meelsasti tagasi ei mõtle.

Saate teine muutuja on noor naine Raina, kes armastab üle kõige lõbusat seltskonda, nalja ja naeru. Ise peab ta naermise ajal ennast varjama, sest see, kuidas näeb välja Raina naeratus, on naljast ikka väga kaugel. Tal on häbi oma lähedaste ees, tal on hammaste pärast raske tööd leida. Isegi võõrad kommenteerivad.

Seda vaata hooaja viimasest «Minu imeline muutumine» juba täna kell 20.00 TV3-s

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles