Galerii: Sinilinnus autasustati vägevaid vuntse!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Novembrikuu on põhimõtteliselt läbi, seega tõmmatati joon alla ka iga-aastasele Movembri kampaaniale. Üritus leidis aset kohvikus Sinilind laupäeval, 28. novembril.

Õhtu üheks tippsündmuseks oli kõige põnevamate vuntsidega mehele tiitli üle andmine. Saku Õlletehase poolt oli võitjale välja pandud eksklusiivse vuntsi- ja habemehoolduskomplekti «Carlsberg Beerd Beauty», mis oli tehtud päris õllest. Üritusel oli kohal kogu Eesti vuntsikandjate koorekiht!

Meeleolu lõid Bert on Beats, Beebilõust, San Antonio jpt. 

Movember on iga-aastane heategevuslik liikumine, mis pöörab tähelepanu meeste tervisele. Movembri puhul kasvatavad mehed novembris omale vuntsid, eesmärgiga tuletada meelde vajadust külastada arsti. Movember on alguse saanud Austraaliast. Läbi ajaloo on Movember Foundation kogunud heategevuseks 174 miljonit dollarit. Movember Estonia on Movember Foundationi liige. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles