Galerii: Jüri Pootsmann esitles kiljuvatele fännidele lühialbumit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Eesti otsib superstaari» 2015 hooaja võita Jüri Pootsmann esitles pühapäeval, 29.novembril kohvikus Sinilind oma esimest lühialbumit. Erikülalisena täismaja publiku ees astus lavale Elina Born. 

Lühialbum sisaldab nelja uut lugu ning sai teoks koostöös Vaiko Epliku ja Sten Sheripoviga. Plaadilt leiab ka Spotify Eesti rekordi püstitanud superstaarisaate võidusingli «Torm».

Foto: Erlend Štaub

Uue muusikaga kaasnevast fänniraamatust saab lugeda lavatagusest elust, Jüri ambitsioonidest ning sellest, mis noort lauljat inspireerib. 28-leheküljelisest intervjuu vormis raamatust leiab seni avaldamata pildimaterjali ning sõna võtavad muusikud, sõbrad ja fännid. Raamatu toimetas Kirke Ert.

Foto: Erlend Štaub

Jüri astus esimest korda suurele lavale koos enda äsja kokku tulnud bändiga, mille liikmeteks Joonas Mattias Sarapuu - klahvpill, Siim Avango - basskitarr, Pent Järve - kitarr ja Hans Kurvits - trummid.

Foto: Erlend Štaub

Vaata galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles