Aita kujundada Raadio 2 «Aastahitt 2015» stuudioseina

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
8. jaanuaril toimus Von Krahlis R2 Aastahiti auhinnagala. Eeva Talsi
8. jaanuaril toimus Von Krahlis R2 Aastahiti auhinnagala. Eeva Talsi Foto: Erlend Štaub

Raadio 2 saade «Aastahitt 2015» koos Erik Morna ja Koit Raudsepaga läheb eetrisse Estonia pst-l asuvalt Club Butterfly vaateaknalt ning stuudioseina kujundamisega saavad kaasa aidata kõik, kel on soov.

Foto: ERR

Kujundamist ootav sein on ligi 4m kõrge ja veidi üle 3m lai ning kujundus võiks olla midagi täiesti enneolematut. Seejuures on abiks järgmised märksõnad: muusika, Raadio 2, Aastahitt 2015, Koit Raudsepp, Erik Morna.

Osaleda võivad kõik - nii üksikud hobikunstnikud kui ka klassid ja suuremad kollektiivid. Peaasi, et looming saaks vaba voli ja head mõtted jõuaksid seinale.

Kui Sul on mõte, missugune võiks välja näha «Aastahitt 2015» stuudiosein, siis tee oma ideest kavand ja saada meilile maris.korvits@err.ee.

Foto: Erlend Štaub

Raadio 2 toimetus valib välja lemmiku ja lubab konkursi võitjal selle seina ilusaks teha. Kingituseks au, kuulsus ja kutsed «Aastahitt 2015» peole.

Kavandeid oodatakse 15. detsembrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles