USAs pandi Päästearmee korjanduskatlasse 500 000 dollari väärtusega tšekk

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästearmee korjanduskatel
Päästearmee korjanduskatel Foto: SCANPIX

USAs Minnesotas Rosemountis Twin Cities eeslinnas panid anonüümseks jääda soovinud isikud Päästearmee korjanduskatlasse tšeki, mille väärtus on 500 000 dollarit.

Päästearmee korjanduskatla juures valvasid vabatahtlikuna tuletõrjujad kui paar lähenes ja tšeki katlasse pani, edastab NBC News.

Päästearmee piirkonnajuhi Julie Borgeni sõnul tuli nii suure summa avastamine jõulueelses heategevuskorjanduses neile üllatusena.

Borgeni andmetel oli neil möödunud nädalalõpul Twin Cities 575 korjanduskatelt, millesse keskmiselt pandi ühes tunnis 30 dollarit.

Eelmine tšekirekord oli 25 000 dollarit, mille nüüdne tšekk ületas 20 kordselt.

Borgen lisas, et nad said teada, kes on poole miljoni dollari annetajad, kuid need isikud soovisid jääda anonüümseks. Paar sõnas, et kunagi noorematena olid nad suures kitsikuses ning Päästearmee aitas neid. Nüüd oli nende kord teha midagi teiste abivajajate heaks.

«Nüüd oleme heal järjel ja aeg on teiste eest hoolitseda,» lausus paar.

Päästearmee Minnesota osakonna eesmärgiks oli koguda 1. oktoobrist kuni 31. detsembrini 11,6 miljonit dollarit ning 500 000 dollari lisandumisega on see eesmärk täidetav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles