Kihlveoportaal: näosaate võit jääb Jussile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Su nägu kõlab tuttavalt kolmas saade, Juss Haasma
Su nägu kõlab tuttavalt kolmas saade, Juss Haasma Foto: Erlend Štaub

Kihlveoportaali OlyBet analüütikute arvates võidab TV3 hittsaate «Su nägu kõlab tuttavalt» 4. hooaja Juss Haasma, kes kehastub oma lõpunumbris AC/DC solistiks.

Eesti telemaastiku üks vaadatumaid saateid «Su nägu kõlab tuttavalt» jõuab lõpusirgele pühapäeval, 6. detsembril. Kihlveoportaal OlyBet peab põhisoosikuks Juss Haasmad, kelle võidukoefitsient on võrreldes teiste finalistidega kõige tagasihoidlikum – 1,6, mis tähendab, et tema võit on kõige tõenäolisem.

Foto: Viktor Burkivski

Teisele kohale paigutavad portaali OlyBet spetsialistid Maria Callast kehastava Saara Kadaku koefitsiendiga 3,5 – ehk kui naine siiski seljatab Jussi, suurendab Saarale truuks jäänud fänn oma panust kolm ja pool korda.

Foto: Viktor Burkivski

Urmas Alenderiks muutuva Rolf Roosalu ja Ellie Gouldinguks kehastuva Liina Vahtriku võidukoefitsiendid on suhteliselt kõrged – vastavalt 7 ja 20, mis tähendab, et esikohal ei näe ennustusanalüütikud kumbagi.

Kellele ennustad Sina näosaate võitu?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles