Elu24 video! Liis Lemsalu «Valgest Gospelist». Mis kutsub noori lauljaid gospelkoori?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Valge Gospel» tuleb Saku Suurhalli lavale juba tuleval nädalal. 10. detsember on ka ainus võimalus seda mitmekülgset showd käesoleval aastal kogeda. Liis Lemsalu sel korral publiku ette ei astu, ent põhjust temaga «Valgest Gospelist» on vestelda siiski, saamaks aimu, mis toimub lava taga publiku pilgust eemal, enne kui variatsiooniderikas kontsertkava täiuseni viimistletuna vaatajate ette jõuab.

Liis Lemsalu artistitee on alguse saanud WAF koolist, mis sel aastal kümnendat tegevusaastat tähistab. WAF koolis alustas Liis tantsimisega. Leidnud end soojades suhetes laulmisega, asus ta hoopis sellega tegelema. Nii viis tee ka «Valge Gospelini», kus Liis on üles astunud nii koori koosseisus kui solistina.

Suure kontserdi ette võtnud inimesed on juba pikemat aega olnud hõivatud ettevalmistustega, tegusalt sisutavad päevi ka koor ja solistid. Uurisime Liisilt, mis on see, mis kutsub ühte noort inimest "Valge Gospeli" koori laulma, kuidas saadakse hääled kokku kõlama ja koreograafia paika. Lisaks heitsime pilgu Liisi tegemistele, nägi ju novembri lõpus ilmavalgust tema minialbum «Rules».

Vaata videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles