Vaata reaalajas, milliseid raamatuid laenutatakse Eesti raamatukogudest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Supermarketi raamaturiiulid on pikad ja värvilised, ent kuna raamatud on sätitud kaanega ostja poole, mahub neid riiulisse palju vähem kui raamatukaupluses. Seetõttu on kauplused raamatute eelvaliku juba ära teinud, pakkudes raamatuid selle järgi, mis parajasti on lugejate seas populaarne. Pildil Sõbra Prisma lasteraamaturiiul.
Supermarketi raamaturiiulid on pikad ja värvilised, ent kuna raamatud on sätitud kaanega ostja poole, mahub neid riiulisse palju vähem kui raamatukaupluses. Seetõttu on kauplused raamatute eelvaliku juba ära teinud, pakkudes raamatuid selle järgi, mis parajasti on lugejate seas populaarne. Pildil Sõbra Prisma lasteraamaturiiul. Foto: Margus Ansu

Kas teie teate, milliseid raamatuid kõige enam Eesti raamatukogudest laenutatakse.

Nüüd on võimalik jälgida reaalajas kõiki Eesti raamatukogusid ning näha, milliseid teoseid kus lugeda eelistatakse. Kõike seda on võimalik jälgida Webriksi kodulehel.

Lehel on olemas ka statistika Eesti raamatukogude laenutustegevusest.

Foto: Ekraanitõmmis
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles