Elu24 video! Uue albumi kallal nokitsev Ines avaldas, millised on tema silmis täiuslikud jõulud

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juba viiendat hooaega pakub Eesti suurim kaubanduskohtade taustmuusikaoperaator Artist Siseraadiod kaubanduskeskustes ja supermarketites sagivatele kingiostjatele heatasemelist jõulumuusikaprogrammi, mille koostamisel on kaasa löönud tuntud lauljad ning muusikainimesed. Sel aastal teeb kaasa särav lauljanna Eda-Ines Etti, kes rääkis Elu24-le lähemalt, mis lood ta valis ning kuidas oma jõule veedab.

Ines rääkis Elu24-le, et ei ole jõulumuusika vallas end väga kodus tundnud ja klassikalise jõulumuusika tarbija mõõtu välja ei anna.

Foto: Erlend Štaub

«Ülesanne oli hästi põnev ja läksin hea meelega asjaga kaasa. Nüüd kui ma olen selle reisi jõulumuusikasse ära teinud ja valinud enda jaoks kiftimad jõululaulud, oli see mu jaoks põnev seiklus,» rääkis lauljanna, et istus umbes neli tundi arvuti ees ja kuulas Youtube'is erinevat jõulumuusikat. Lisaks avastas Ines uusi lugusid ka enda jaoks, mida varem kuulnud ei ole. «Huvitavaid jõululaule oli päris palju.»

Jõulukinke üritab Ines mitte viimasel minutil osta. «Olen vahel jäänud hiljaks oma asjadega ja ma ei taha seda enam kogeda, see on väga-väga halb ja ei ole tervislik.»

Foto: Erlend Štaub

Milline on Inese silmis täiuslik jõul? «See ei pea olema midagi väga erilist, ümberringi võiks olla kõige kallimad inimesed.»

Hetkel nokitseb Ines uue materjali kallal ja salvestab bändiga uusi lugusid. «Käib töö eesmärgiga anda välja album. Loodetavasti juhtub see lähiajal, aga me kindlat kuupäeva endale pannud ei ole,» soovivad muusikud, et materjal ei sünniks kiirustades, vaid oleks läbi mõeldud.

Vaata videost, millised tervitused edastab Ines talvekuudeks Elu24 lugejatele ja fännidele!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles