Suve suurima ajastupeo Retrobest piletid on tänasest leti alt saadaval

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HADDAWAY
HADDAWAY Foto: Kultuurikava.ee

Tuleval juulil Otepääl toimuvale suurejoonelisele retromuusika ja ajastuelamuste teemafestivalile on alates tänasest võimalik tagada kindel sissepääs. Pileteid saab nii leti alt, leti pealt kui ka internetist.

Esmakordselt toimuv Retrobest on kvaliteetne ajarännak kõigile, kes armastavad eelmiste kümnendite muusikat. Möödunud aastakümnetesse viivad meid Thomas Anders ja Modern Talking, Boney M, F.R. David, Haddaway, N-Trance, Maria Nayler ja säravaim ABBA muusika live-show. Festivali üheks tippesinejaks on DJ Bobo, kes esineb Eestis esmakordselt koos live-bändi, tantsijate ja taustalauljatega.Unustamatud Eesti hitid toovad meieni Koit ja Sarah ehk Code One, Caater & Ladies, Black Velvet ning Marju Länik. Videodiskor Arno K äratab kustunud retromälestused ellu popimate muusikavideotega. Retrorännakul hoiab ajastusilma peal peojuht Mart Juur.  

1980. ja -90. teemarännakut toetavad festivalipaiga spetsiaalne valguslahendus, efektne pürotehnika show ning aastatetagused telekangelased siit ja sealt poolt raudset eesriiet. Retrobesti külalised on lahkelt oodatud kandma vahvlilokke, 1980. ja -90. rõivaid ning aksessuaare. Pühkige sama ajastu neljarattaliselt tolm, puhastage karburaatorid, vahetage küünlad ja saatke kirjasõpradele kutse ning olete oodatud peole legendaarse Sierra, Lada või Kadetiga.  

Retrobest on Otepää linna 900 juubeli lõppkontsert. Juubeliaasta kogu programmi kohta saab lisainfot aadressilt www.otepaa.ee/otepaa900.

Retrobest toimub Pühajärve ääres 1. ja 2. juulil 2016. Ainult  esimestele on detsembris piletid saadaval parima hinnaga 24 eurot. Retropiletid on müügil alates 4. detsembrist www.retrobest.ee ja Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles