Scarlett Johansson sai meesteajakirjalt GQ «aasta tibi» tiitli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Scarlett Johansson koos Tony auhinnaga
Scarlett Johansson koos Tony auhinnaga Foto: SCANPIX

USA näitlejanna Scarlett Johansson, kes saab nädala pärast 26 ja kelle viimase aja esitustest meenub roll filmis «Raudmees 2», pälvis tunnustuse (i. k Babe of the Year) tänu oma heale iseloomule.

 

Suurbritannias ilmuv GQ Magazine, mis kirjutab moodsatele meestele meelelahutusest, spordist ja naistest, põhjendab oma valikut järgnevalt.

«26 aasta vanuses on ta värske näoga, uudishimulik, katsetades uusi tujusid ja stiili sama kergelt kui vahetab juuksevärvi. See meile Scarletti juures meeldibki: see on tema mäng, selles on ta hea. Ta teeb seda kõike ilma, et see tunduks pingutatud,» kiidab ajakiri.

«Ja samal ajal tundub ta olevat sama siiralt tähelepanelik, uudishimulik ja väga kena neiu oma muutumistes, kellesse me armusime filmis «Tõlkes kaduma läinud»».

Scarlett pajatas ka ise oma elust GQ-le, mainides muuhulgas, et tal on üsna vähe hobisid, mis paneb ta probleemi ette, kuidas vaba aega veeta. «Ma püüan seniajani välja mõelda, mida siis teha, kui ma ei tee parasjagu filme. Ma ei tee just väga palju asju.»

Scarletile on see tänavu juba teine tore auhind, kui kevadel sai ta teatriauhinna Tony osatäitmise eest Broadway muusikalis «Vaade sillalt». Scarlett sõnas, et selle näidendi juures hirmutas teda natuke see, et kogu lugu laotati vaatajate ette laiali ilma kindla vastuseta, kas see, mida nad mängivad, on «hea» või «halb». Scarlett Johnsson mängis selles muusikalis 17-aastast Catherine`i, kellest on sisse võetud neiu tädipoeg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles