Benedict Cumberbatch: kallis jõuluvana, ma ei ole ikka saanud valgusmõõka

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
16. Benedict Cumberbatch.
16. Benedict Cumberbatch. Foto: SCANPIX

Briti menunäitleja Benedict Cumberbatch on nende staaride seas, kes sel aastal jõuluvanale enda kingisoovikirja kirjutasid.

Cumberbatchi arvates on nüüdses tarbimisühiskonnas saanud jõuluvanast groteskne kuju ning ta lisas, et kui ta väike poiss oli, siis palus ta valgusmõõka, kuid ei saanud seda, edastab The Telegraph.

«Kallis jõuluvana, ma ei ole saanud seni valgusmõõka, hoolimata sellest, et püüan alati hästi käituda,» teatas staar.

Sel aastal esmakordselt isaks saanud Cumberbatch lisas, et jõuluvana on rakendatud äritegevuse ette ja seda hoolimata sellest, et nimetatud tegelase juured ulatuvad  tagasi paganlikku aega.

Cumberbatchi teatel on tema jõulusooviks, et «lapsed saaksid olla ikka lapsed, mitte väikesed täiskasvanud».

Staar lubas sel aastal jätta jõuluvanale rohkem portveini ja lihapirukaid, kui jõuluvana aitab tal lahendada lastega seotud probleemi.

«Vajan jõuluvana nõuannet ja abi, et lapsed saaksid ikka lapsed olla. Lapsepõlv peab olema piisavalt pikk, maagiline ja müstiline. Maailm on hull paik, kuid lapsed peavad saama kogu hingest naerda, mitte nutta. Tuleb aidata neid, kes on haiged, vaesed ja näljas ja et lapsed kannatama ei peaks,» teatas näitleja.

Cumberbatchi sõnul tuleks mõelda ka põgenikele, kes on olukorras, kus neile pomme kaela sajab ning kes on suure lainetusega merel teadmata, kas pääsevad eluga.

Staar palus oma kirja lõpus jõuvanalt nüüd, kui ta on täiskasvanu, endale valgusmõõka ja pani kirjale «pitsatiks» suudluse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles